perjantai 21. maaliskuuta 2014

Mitä ja miksi?

NJS muodostettiin melko tarkkaan kymmenen vuotta sitten, kun FC Nurmijärvi ja Nateva yhdistettiin meidän kaikkien nyt tuntemaksi NJS::ksi.

Yhdistymisen aikana molempien lähdeseurojen historiaa tuotiin NJS:ään mukaan ja siitä NJS:n tarina käytännössä jatkui melkolailla saumattomasti. Näiden kahden seuran myötä tehtiin NJS:lle oma "fiilis" värimaailmoineen ja logoineen ja toiminnallisine tavoitteineen.

Mennyt kymmenen vuotta on ollut aikaa, jona NJS:n identiteetti on rakentunut pikkuhiljaa perusarjen, menestyksen ja kriisien kautta. Monesti varsinkin kriisejä tarvitaan, jotta ne asiat mitkä ei toimi ja ne, mitkä toimii huonosti on pakko korjata. Tällainen kriisi osui kohdallemme viimeisen parin vuoden aikana, jonka jäljiltä nykyiset muutosprosessit ja eteenpäin viedyt asiat ovat lähteneet käyntiin.

Johtokunta ja jäsenistö on kokenut melko voimakkaasti, että tämän muutosprosessin käyntiin lähtemisen myötä positiivinen "pöhinä" näkyy sisäisesti, mutta ei vielä ulkoisesti.

Ulkoista näkyvyyttä varten johtokunta ja viestintätyöryhmä ovat tehneet vahvasti töitä viedäkseen asioita eteenpäin ja yksi näistä asioista on seuran ilmeen modernisointi nykyisen, modernimman NJS:n mukaiseksi.

Miksi tällainen kirjoitus? Koemme, että vapaaehtoisvoimin toimivalla aatteellisella urheiluseuralla ei voi olla yhtä elintä, joka yksin tekee näin merkittävien asioiden päätöksiä. Siksi haluamme jäsenistön mukaan tähän keskusteluun.

Eli: Kommentoikaa rohkeasti sitä, mihin suuntaan haluaisitte meidän vievän seuramme ilmettä, web-palvelua jne. Jos koet, että NJS identiteettiin liittyy joku asia mielestäsi vahvasti (esimerkiksi Pallokärki), niin kerro sekin.

Näillä näkymin värimaailma ei tule ainakaan kokonaan vaihtumaan, sillä meidän identiteettimme on vahvasti sini-musta-keltainen pelipaitojemme mukaan, mutta ilme voi muuttua paljonkin raikkaammaksi ja modernimmaksi niin halutessamme. Mitä haluaisit muuttaa ja miten?

KOMMENTOI tähän viestiin!

P.S. Tämä on vain osa tulevien viestien ketjua, jossa tätä muutosta viedään eteenpäin. Pysykää kuulolla!


6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Verkkosivut uuteen uskoon! Facebook ja Twitter ovat olleet edistystä, mutta itse kotisivut aikaansa jäljessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa! Verkkosivut ovat jo kovan työn alla. Esiversiokin ovat jo olemassa. Varmasti muuttuvat! Nyt vain lisää mielipidettä mihin suuntaan niiden pitäisi muuttua. Voihan näet olla, että meidän näkemys on jossain määrin väärä suhteessa jäsenistön haluihin ja ennenkaikkea tarpeisiin.

      Poista
  3. Vähemmän tekstiä etusivulle, enemmän isoja otsikoita, joista eteenpäin. Esim. tällä hetkellä Uutiset-otsikko on samalla fontilla ja melkein samalla fontti-koolla kuin itse uutinen. Eikä uutisten tarvitse ehkä olla etusivulla (ainakaan uutistekstin, otsikko riittäisi tai Uutiset- painike, josta avautuu kokonaan uusi sivu). Ns. Menu-valikoima (Joukkueet, yhteystiedot, tapahtumat) voisi olla vaakatasossa tuossa ylhäällä, sisältäen myös vaikka ne uutiset ja miksei jotain muutakin tarpeellista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, jotain olemme jo sitten onnistuneet suunnitelemaan oikein testiversioon :)

      Poista
  4. Tämä on Hannu Määtältä puhelimitse: "Seuran ilmeeseen vaikuttaa myös edustusasu. Nykyinen edustusasu on hyvin tunkkainen ja laatu erittäin heikkoa, jolloin sekin näyttää huonolta. Paidan pitäisi olla laadukas ja värien ja kuvioiden paidassa pitäisi olla edustavia. Nyt ne eivät ole sitä, eikä raikkaita"

    VastaaPoista